Jualan T-Shirt Berkolar JASRA

JASRA mengambil usaha dan inisiatif akan membuat baju T berkolar dengan rekabentuk dan warna yang seragam seperti ilustrasi rekabentuk di atas. Bahan atau jenis kain untuk baju T berkolar ini adalah jenis Cotton Interlock, iaitu fabrik double knit, bermaksud kain tenunan berganda menjadikan ianya lebih berat, berkualiti tinggi, lebih tebal tetapi lembut dan tidak panas. Sesuai dipakai di dalam dan luar bangunan. Biasanya orang yang mementingkan keselesaan dan kualiti akan memilih kain jenis ini.

Sahabat kita yang menguruskan pembuatan baju T ini menjelaskan beliau mementingkan kualiti tinggi untuk memberikan kepuasan kepada mereka yang memakainya, disamping tahan lama dan sangat selesa. Baju T berkolar sebegini sangat sesuai dipakai dalam apa-apa acara dan situasi sama ada rasmi atau santai, juga kelihatan lebih elegan kepada pemakainya. Namun barang yang berkualiti juga akan datang dengan harga yang berpatutan, sesuai dengan material yang digunakan dan hasil kerja tangan dan pembuatan.

Semua logo dan tulisan adalah seratus peratus sulaman dengan sulaman Callsign dan Nama sekali. Difahamkan, kualiti sulaman oleh pengeluar baju ini adalah sangat memuaskan dengan hasil kerja yang kemas dan material sulaman yang berkualiti tinggi.

Bergantung kepada sambutan dan tempahan, baju T berkolar ini akan diproses setelah tempahan berbayar yang diterima minima 30 unit.

Mohon usaha ini disokong dengan membuat tempahan dan menyertakan bukti pembayaran seperti borang di bawah.Harga yang ditetapkan ialah seperti berikut:

S, M, L, XL – RM 67

2XL  – RM 69

3XL – RM 71

4XL – RM 73

5XL – RM 75

Sekiranya anda memerlukan baju T itu diposkan, sila sertakan tambahan kos pos RM 10.00

No Akaun: 0070024038856 AmBank atas nama MOHD AZIZUL KAMAL
Segala pertanyaan, sila hubungi 9W2SSS Mohd Azizul Kamal +60197621722 (selepas waktu pejabat)

  Nama (wajib isi)

  Callsign (jika ada):

  Email (wajib isi)

  No Tel: (wajib isi)

  Ambil sendiri / Pos (Jika ambil sendiri tak perlu isi alamat: (wajib isi)

  Alamat Lengkap:

  Poskod:

  Saiz Baju: (wajib isi)

  Bukti Pembayaran: (wajib isi)

  Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!